Experienţa noastră sinceră la Taco Bell Romania

Experienţa noastră sinceră la Taco Bell Romania

Detectivul de bunătăți:
Episodul 2: Taco Bell Romania

Am așteptat ani momentul acesta.  Ani.

Unt de arahide și jeleu. Dulăpioare personalizate pe holurile școlii. Burgeri. Mașini la 16 ani. Bacon. Uniforme de majorete.

The American Dream.

Una e să zici că ai mâncat dimineața șuncă, și alta e să spui că ai mâncat bacon, nu? Cartoon Network a avut grijă să distorsioneze realitatea pentru multe generații.

Dar ziua cea mare a venit și la noi. Mă rog, a venit în octombrie 2017. Dar a venit. Scriu și eu despre asta. În mai 2018. Sunt studentă, ok? Am depășit termenul doar cu 8 luni. Eu zic că e bine.

Zeii, încă o dată au fost milostivi cu meleagurile românești și ne-au trimis o minune venită din The Great America. Mă rog, din Mexic.  Dar americanii cred că li se cuvine tot.

După cum probabil știți, în București avem 2 astfel de minuni. Una în Mega Mall și una în Băneasa. Noi am mers în prima săptămână de când s-a deschis, și locul era super aglomerat.

Dar, Taco Bell reușește  să facă și procesul de a-ți aștepta mâncarea cât se poate de adorabil.

 

Am comandat și am primit 2 …ăăă. Bine, nu știu cum se numesc, dar sunt rotunde, cu lumini roșii și te poți plimba cam un kilometru în jurul restaurantului și luminează când comanda e gata.

Poză aici pentru că sunt conștientă  că nu ați înțeles nimic din ultimele două propoziții.

Taco Bell Romania

Și deși era super aglomerat comanda noastră a fost gata în 5 minute. Bravo băieți!

Mancare Taco Bell Romania

Cam așa arată ce am comandat noi. Un Fajita Burrito, un Nachos Suprem și un Crunchy Taco.

Răspunsul e da. Sunt la fel de delicioase precum arată. În sfârșit un fast food unde carnea e făcută cum trebuie. Condimentată, rumenită și toate cele.

Cartofii sunt mai buni decât la mama acasă. Garantez. Chit că te lasă cu o durere în suflet că sunt cam puțini. Să ne înțelegem, porția e ok. Doar că le lipsește din meniu paragraful extra +2,5 lei prietena mea siguuur nu vrea carfofi.

Adică, cum era să mă abțin? Pot să mănânc și caracatiță, tot nu e bună fără cartofi și maioneză.

Girl power, k?

Iar sosurile, o Doamne, SOSURILE! D-E-L-I-C-I-O-A-S-E

V-am mai povestit de mania mea cu sosurile. Dar Taco Bell mi-a ridicat obsesia la un cu totul alt nivel. Au guacamole.  Dacă vrei să mă mituiești cu ceva, this is it.

Și au nachos. Cu brânză de aia portocalie care se întinde. Exact ca în orice film american care se respectă. Și nu, nu am gasit pe nimeni capabil să îmi spună cum se numește delicatesa asta adusă din rai.   (Era o idee să îl întreb pe tipul de la casă, dar am uitat. #memoriejalnică)

Știu ca ne învață la școală ca Adam a fost izgonit din rai că a mușcat din mărul ăla afurisit. Dar NU, nu, nu. A fost brânza asta. Trust me.

Și în final un taco. Doar am mers la Taco Bell, nu?

Asta e cea mai adorabilă chestie pe care am mancat-o. Bine, la cât sunt de neîndemânatică uneori, cred ca a fost un adevărat spectacol pentru cei din jur încercarea mea nereușită de a nu da pe mine. Dar a meritat.

Și în final am o întrebare foarte importantă pentru voi:

Ce așteptați să vă comandați?

 

Penru meniul complet aveţi aici site-ul oficial Taco Bell România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *